Elena Cebrián i una vintena de dones del sector debaten sobre el futur de l’agricultura valenciana

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha compartit una trobada amb una vintena de dones agràries que viuen i treballen en el sector agrari, així com amb altres que des de la Conselleria d’Agricultura i Medi ambient assumeixen la responsabilitat i la gestió dels diferents departaments que administren els temes que afecten el sector.

L’objectiu d’aquesta trobada, plantejada com un taller participatiu celebrat a l’alqueria d’Empar Martí, ha sigut compartir experiències i treballar conjuntament en l’elaboració d’un document comú que arreplegue les reflexions i propostes que hagen sorgit al llarg de la reunió.

El debat ha discorregut en torn tres qüestions bàsiques que se’ls ha plantejat: Per què i com ha arribat al sector agrari; Què espera del seu futur en aquest sector, i quines mesures proposaria per a millorar la situació de la dona en el món agrari.

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha apuntat la necessitat de “donar visibilitat a tota la tasca, l’ànima i el sentiment que posen les dones que treballen en el sector agroalimentari per a poder aconseguir la igualtat real”.

La jornada de treball, en paraules d’Elena Cebrián, ha sigut un espai “on les dones ens han comptat experiències vitals i professionals que donen llum sobre què està passant en aquest sector i com volem, de manera conjunta, arribar a albirar el futur de l’agricultura valenciana des del punt de vista de la dona”.

Arxivat en: Agricultura, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *